Forskellen på diverse restauranter

The difference at various restaurants

Der findes utroligt mange forskellige restauranter. Bare i Danmark kan man finde en masse forskellige slags. Der er nogen, som er udbredt over hele verden, og der er nogen, der blot ligger i Danmark. Ja, de fleste findes der nok kun én restaurant af og er dermed ikke en hel kæde. Fordi der er så mange restauranter, kan der naturligvis være rigtig stor forskel på dem. Der er stor forskel på, hvad man får at spise. Det kan være alt lige fra en burger med pomfritter på McDonald’s til en 4 retters menu på en finere restaurant, og derfor er der naturligvis også en stor forskel på prisen.

The difference at various restaurantsDet kommer formentlig også an på, hvad anledningen til at spise på restaurant er. At spise på en fast food restaurant behøver man som regel ikke at have nogen anledning til. Det kan blot være, fordi man lige har lyst, eller fordi man er ude og shoppe. Eller fordi man gerne vil forkæle sig selv. Det er ikke vanvittigt dyrt, og det er heller ikke disse steder, at man får en høj service, og hvor man får den mest gennemarbejdede mad.
Hvis man nu har noget stort at fejre, kan det være, at man gerne vil på en dyr restaurant. Her betaler man gerne en hel del mere, men til gengæld får man også meget service, og man får forhåbentlig noget mad, som er alle pengene værd. Disse lejligheder kommer ikke så tit, og derfor kan man også betale lidt mere for det, når det endelig skal være.
Så er der naturligvis også de restauranter, der findes et sted her i mellem. Det kan være ganske udmærket mad uden, at det bliver alt for dyrt, og hvor man samtidig får en god service. Det kan være et rigtig fint kompromis, hvis man gerne vil slippe lidt billigere, men ikke vil have fast food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *