Spis godt og billigt

Eat well and cheaply

Eat well and cheaplyDet kan godt være rigtig dyrt at tage på restaurant. Mange mennesker vil rigtig gerne ud og spise ofte. Nogen gange kan det selvfølgelig også være mere rart bare at være derhjemme, men det er nu stadig rart at få god mad serveret og ikke skulle rydde op bagefter, men man betaler altså bare for servicen. En mulighed for at gøre det lidt billigere kan være take away. Hvis man tager maden med sig hjem, er det ofte billigere, og hvis man ikke køber drikkelse med, kan man yderligere spare en del penge. Det kan samtidig være en god løsning, hvis man stadig har lyst til at være hjemme.
Ellers kan diverse caféer være et godt bud. Her kan man tit finde noget mad, der er i den billige ende af skalaen, men hvor kvaliteten stadig er helt okay. Det kan både være som buffet eller a la carte, men alt efter hvad man vælger, kan man godt finde restauranter, der er billigere end andre, men uden det bliver alt for sparsomt. Nogle restauranter har desuden tilbud på særlige dage i ugen, og det kan altså godt betale sig at holde med disse tilbud, hvis man gerne vil slippe lidt billigt.

En anden måde at spise godt og billigt på er ved at købe såkaldte deals. Der findes efterhånden mange hjemmesider, der sælger forskellige deals. Det kan være www.deal.dk og www.dealhunter.dk. Disse sider sælger diverse kuponer, der kan indløses forskellige steder. Det kan være alt mellem himmel og jord, og man kan altså også købe et værdibevis på en god middag på disse sider. På den måde kan man måske købe et bevis på en brunch, burger med pomfritter på en café eller til bøf for to personer. Så kan man derefter benytte sit værdibevis i den pågældende restaurant, når man vil det. Nogen gange kan være heldig og spare op til 50 % af prisen med denne metode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *