DHT&TIS 20pieces 3mm Miniature, der Forbinder Armen polerskive Dorn Skære Hjul Holder DHT&TIS 20pieces 3mm Miniature, der Forbinder Armen polerskive Dorn Skære Hjul Holder

DHT&TIS 20pieces 3mm Miniature, der Forbinder Armen polerskive Dorn Skære Hjul Holder

kr36.07
På lager
r775

  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Model-Nummer: 3mm
  • Type: dremel dorn
  • Mærke: DHT&TIS

  • Har 100% brand nye.Aksel diameter: 3 mm.Aksel længde : 38mm.Til brug med 2,0 mm diameter hjul.Materiale: forniklet stål.Package List: Miniature dorn Slibende Indehaveren x 10stk Shipping Sigt 1)Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.Vær opmærksom venligst vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat. 2)Om den Declearation Værdi.Den post-værdi på over USD 10 viser vi, USD 10 i pakken.Nogen særlig anmodning om decleration værdi, er du velkommen til at lade os det vide. 3)fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 4)Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 20-50 dage for ankomst med Post registreret luftpost, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express. 5)de Fleste af de tracking nummer, kan du spore det i 6)nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.DHT&TIS er professionel og berømte leverandør af Slibeprodukter og Slibe værktøjer, der ligger i ZheJiang.Vi har engageret os i denne branche i mere end ti år, og vores produktsortiment er meget omfattende.Velkommen til at spørge os til den er færdig løsning, og flere relaterede produkter !Desuden har vi særlige tilbud til engros !!!

    Tags: disc polsk, messing børste hjul, bor uld, messing polsk, hjul wire, roloc, polske værktøj, polering skive, 75mm polsk, metal polish.

  • Anmeldelser (1)

    Skriv en anmeldelse

Relaterede varer