Spillet F1 2011 (PS Vita) Spillet F1 2011 (PS Vita) Spillet F1 2011 (PS Vita)

Spillet F1 2011 (PS Vita)

kr75.07
På lager
r926

 • Mærke: INGEN

 • F1 2011 Til PlayStation Vita Er en af De vigtigste Spil tilpasset til begrænsninger Bærbare konsol.Deltage i Verdens mest berømte løb og Vinde de største præmier i henhold til den brusende Stadion.Den unikke Funktioner af konsollen "Vita" spil Vil give dig endnu mere Sjovt.Formel 1 "i lommen

  Deltag I racing ture i de faser af "Formel 1" -Nu på PlayStation Vita.Udviklerne Tilpasset "store" spil til format Bærbare set-top-boks, og vil spille Endnu mere komfortabel og interessant.Deltage i besøg, kan du prøve forskellige Typer af spil og kampen om hovedpræmien, På trods af det dårlige vejr.

  Funktioner: Spil :

  Racing 2011-sæsonen er i din lomme.Spil Fuldt tilpasser sæsonen "formler 1 "2011 til bærbare konsol-format.Du venter på en komplet karriere-mode med Flere årstider, forskellige Spor og en bred vifte af racing Biler.

  Kamp Grand Prix.Desuden Til karriere-mode, du venter på begivenheder Format "Grand Prix", samt ture til Tre Cirkel.Race faser af Grand Prix" Opdelt i faser af uddannelse, kvalifikationer Besøg, samt om de vigtigste racing Den konkurrence.Prøv dine kræfter i Kampen om den vigtigste pris "formler 1.

  Selv Vejret.I spillet Du vil blive hjulpet af en særlig Navigation system.Det bestemmer Sæt parametre, herunder Løbets distance.Også i denne del Dynamisk ændring blev tilføjet Vejr, de har brug for tankning og Skifter dæk.

  Unik Træk af bærbare version.I Udgave af spillet til PlayStation Vita-udviklere Har tilføjet en stor mængde ekstra Testen.Vil du deltage i løb Med kontrol, besøg-slalom i stil Autocross og mange andre typer Den konkurrence.Forsiden PS Vita touch-panel kan du ændre Kamera vinkel, og bag den ene er ansvarlig for Overclocking og bremsning.

  Tags: sd ps vita slank, blå ps vita slank, sagen ps vita, 4 ps, 3 ps, sd2vita, titanium tunge, psvita, felter ps vita spil, ps vita.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer